Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

Οι Nan Goldin, Tilda Swinton και άλλοι καλλιτέχνες φτιάχνουν αφίσες διαμαρτυρίας στην εποχή του ακτιβισμού

Στην εποχή της μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής που ζούμε, οι αφίσες διαμαρτυρίας γίνονται σύμβολο αληθινής αντίστασης. Στο πλαίσιο της 68ης έκδοσής του, το περιοδικό VISIONAIRE δημιούργησε ένα ειδικό τεύχος με δέκα αυθεντικές αφίσες διαμαρτυρίας σχεδιασμένες από γνωστούς καλλιτέχνες και ακτιβιστές.

Κάθε καλλιτέχνης επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή του ακτιβισμού που τον εμπνέει και το αποτέλεσμα είναι αφίσες με δυνατά μηνύματα.

Συνεχίζοντας τον αγώνα της ενάντια στην κρίση των οπιούχων στην Αμερική και στην οικογένεια Sackler, η αφίσα της φωτογράφου Nan Goldin απεικονίζει έναν νιπτήρα γεμάτο με παυσίπονα (painkillers) αφήνοντας μόνο την λέξη killers (δολοφόνοι) και σβήνοντας την λέξη pain (πόνος).

Οι καλλιτέχνες Zoe Buckham και Hank Willis Thomas φέρνουν τα αιτήματα του #BlackLivesMatter μαζί με αυτά της μάχης για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών, δίνοντας το σύνθημα «Ψηφίστε».

Η ηθοποιός Tilda Swinton, ο ράπερ Pusha T και η σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood εκφράζουν μέσα από τις αφίσες τους την άποψή τους για την οπλοχρησία, τη δικαιοσύνη και την κλιματική αλλαγή αντιστοίχως.

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου