Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

Υπηρεσίες σχεδιασμού & εκτύπωσης

Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση των καταλόγων και των φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τμήμα στη διαφήμιση και την προώθηση. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτε για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η Blank Pixel προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τoν σχεδιασμό έως και την εκτύπωση. Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αλλά και το περιεχόμενο του έντυπου.
Σχεδιασμός branding
Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
Σχεδιασμός διαφημιστικών εντύπων
Σχεδιασμός εταιρικών εντύπων
Σχεδιασμός τιμοκαταλόγων και καταλόγων προϊόντων
Σχεδιασμός και σήμανση επαγγελματικών χώρων και χώρων προώθησης
Σχεδιασμός εταιρικού περιπτέρου
Σχεδιασμός αφίσας
Σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρησης
Σχεδιασμός προσκλητηρίων
Copywriting
Οπτική προβολή
Εκδόσεις
Εκτυπώσεις offset
Ψηφιακές εκτυπώσεις

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου