Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

Apply for work to us

Στοχεύουμε πάντα να προσλάβουμε τους καλύτερους και παράλληλα, δημιουργούμε χώρο για τους νέους που έχουν στρέψει την πυξίδα τους προς την κατεύθυνση της επικοινωνίας. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας υπεύθυνα και προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας, γιατί πιστεύουμε πως το επιτυχημένο μέλλον της εταιρείας εξαρτάται από τους ανθρώπους που δουλεύουν για μας. Στείλτε μας με email το βιογραφικό σας (και το portofolio αν ενδιαφέρεστε για το δημιουργικό μας τμήμα).

Ask us something