Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

H εξαιρετική εικονογράφηση για το Χάρι Πότερ που λάτρεψε και η Rowling

Αν έχετε διαβάσει όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ αμέτρητες φορές και έχετε δει τις ταινίες ένα εκατομμύριο φορές και έχετε επισκεφτεί τα θεματικά πάρκα, τα μουσεία και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χάρι, τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να μην ξεχάσετε τον αγαπημένο σας ήρωα; Είναι απλό, να δείτε την σειρά ταινιών και βιβλίων μέσα από μια διαφορετική ματιά.

Και αυτή η ματιά ανήκει στον καλλιτέχνη Jim Kay που ολοκλήρωσε μόλις μια νέα εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου ‘Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος’ που θα κυκλοφορήσει στην Βρετανία στις 6 Οκτωβρίου.

«Όταν είδα τις εικονογραφήσεις του Jim Kay, συγκινήθηκα πάρα πολύ», δήλωσε η J.K. Rowling «Λατρεύω τον τρόπο που απεικόνισε τον κόσμο του Χάρι Πότερ και αισθάνομαι ευγνώμων που πρόσφερε το ταλέντο του για να το κάνει».

Το βιβλίο θα περιέχει πάνω από 100 νέες εικονογραφήσεις και αυτές είναι μόνο μια γεύση και σίγουρα θα δώσουν μια νέα πνοή στο αγαπημένο βιβλίο εκατομμύρια μικρών και μεγάλων και μια διαφορετική ματιά από τις ταινίες.

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου