Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

H τρομερή γραφιστική παράδοση που άφησε η Δημοκρατία της Βαϊμάρης

Για τη Γερμανία, τα χρόνια ανάμεσα στον Πρώτο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο συνοδεύτηκαν από μια πολιτιστική άνθηση που την επίδρασή της βλέπουμε ακόμα σε πολλούς τομείς. Με το Βερολίνο στο επίκεντρο, η Δημοκρατία της Βαϊμάρης ήταν γεμάτη με πρωτοποριακή λογοτεχνία, φιλοσοφία και τέχνη . Στο επίκεντρο αυτής της πνευματικής και δημιουργικής διαδικασίας κομβικό σημείο ήταν και η γραφιστική. Πιο συγκεκριμένα τα εξώφυλλα βιβλίων που άλλαξαν τον τρόπο που βλπεπουμε τον σχεδιασμό ενός εξωφύλλου και επηρεάζουν μέχρι τις μέρες μας τους γραφίστες. Οι εκδόσεις Taschen κυκλοφόρησαν ένα πλήρες βιβλίο που συγκεντρώνει περίπου 1000 τέτοια εκδοτικά παραδείγματα από τη συγκεκριμένη περίοδο. Από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων σε εξώφυλλα για μυθιστορήματα, εντυπωσιακά σχέδια για πολιτικά δοκίμια, σε μινιμαλιστικές μονογραφίες καλλιτεχνών , αυτό το βιβλίο είναι μια εκθαμβωτική συλλογή από θαύματα της τυπογραφίας και της γραφιστικής. Ένα βιβλίο αναφοράς για τη δημιουργία μιας φωτεινής περιόδου που έκλεισε με τον πιο σκοτεινό τρόπο.

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου