Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

I Heart Posters: η ιδιοφυία του γραφίστα Milton Glaser – σε εικόνες

Η ζωγραφική των σπηλαιών, πιστεύει ο Milton Glaser, είναι οι πρώτες αφίσες που δημιουργήθηκαν. «Αυτές οι εικόνες προκλούν σήμερα αντιδράσεις  ανάλογες μάλλον με εκείνες που θα προκαλούσαν τότε. Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι αυτή η μορφή επικοινωνίας υπήρξε αδιάπτωτα σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας».

Ο διάσημος Αμερικανός γραφίστας – ο οποίος περιλαμβάνει το σχέδιο I ♥ NY – δημιούργησε αμέτρητες αφίσες, 450 από τις οποίες έχουν συλλεχθεί σε ένα νέο βιβλίο.

To graphic design είναι τώρα ένα βασικό στοιχείο του εμπορίου. Η τέχνη είναι ένας τρόπος να δεις την πραγματικότητα με απροσδόκητη και νέα ματιά ― Milton Glaser.

«Μια καλή αφίσα, λέει, πρέπει να επικοινωνεί άμεσα και  αποτελεσματικά το μήνυμά της, να είναι πειστική και να ελκύει την προσοχή.» Υπάρχει όμως διάκριση μεταξύ του graphic design και της τέχνης: “To graphic design είναι τώρα ένα βασικό στοιχείο του εμπορίου. Η τέχνη είναι ένας τρόπος να δεις την πραγματικότητα με απροσδόκητη και νέα ματιά».

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου