Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

Το ξέρατε ότι ο κατάλογος ενός εστιατορίου μπορεί να κρύβει από πίσω του ολόκληρη επιστήμη; Και όμως ναι. Το πόσο καλά φτιαγμένος είναι εξαρτάται κατ’ αρχάς από τον αριθμό των πιάτων που προσφέρει, πράγμα πολύ σημαντικό, όμως εξίσου σημαντικά είναι επίσης τα ονόματα και η περιγραφή των πιάτων, η οποία θα πρέπει να αναφέρεται επίσης. Τα χρώματα, αλλά και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένος ο κατάλογος, ακόμη και το βάρος του, παίζουν ρόλο για την εικόνα που θα σχηματίσει ο πελάτης. «Το μενού ενός εστιατορίου, σήμερα, δεν είναι απλά μια λίστα προτάσεων, αλλά ένα εργαλείο που μπορεί να

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου