Η Blank Pixel προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων. Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με εργαλεία τη στρατηγική σκέψη, την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Μας αρέσει η καινοτομία και η δημιουργία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δουλειά μας είναι να πετυχαίνουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα σύγχρονο πεδίο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Είναι σαφώς πιο οικονομικό, απευθύνεται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό και είναι εύκολα προσβάσιμο απ' όλους. Η πρώτη παρουσία στο διαδίκτυο συνήθως γίνεται με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή αλλιώς ενός ιστότοπου. Βέβαια, η παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί πλέον να επιτευχθεί και με τη δημιουργία ενός profile ή μιας σελίδας στα social media (π.χ. Facebook, twitter κ.τ.λ.). Η ευελιξία όμως και η δυναμική καθώς επίσης και το προσωπικό στυλ που εκφράζει μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα την καθιστούν την βασική επιλογή.
Web design & development
E-shops
Ανάπτυξη & κατασκευή συστημάτων κρατήσεων για τουριστικές επιχειρήσεις
Iphone & android apps
Landing pages
Hosting & domain names
Διαχείριση κοινωνικών δικτύων
Διαφημίσεις facebook
Facebook campains
S.E.O. προώθηση ιστοσελίδων
Google adwords
Web campaigns
Αποδελτίωση & ανάλυση αναφορών διαδικτύου & social media
Email marketing
Newsletter design
Μεταφράσεις ιστοσελίδων
Support servises

Γεμίζουμε το κενό
στην επιχείρηση σου